Disc "Entreglobus"
Gratis aquí

(free download)

Descàrregues:  997

Entreglobus

ENTREGLOBUS és el primer disc de “Pau Saura (Homo-Orquéstriens)”.
Aquest disc ha estat gravat, mesclat i masteritzat a l'estudi "LA CASAMURADA" d'en Jesus Rovira (baixista de Lax'n'Busto i tècnic de so), durant 26 dies repartits entre l'Octubre del 2011 i el Juny del 2013.
En aquest CD, el Pau hi ha enrregistrat les 12 cançons tal i com les toca en els directes, sense acompanyants, únicament fent d'home-orquestra. Tots els instruments (i sons) que sentiu al disc són EXACTAMENT els que toca sol en els concerts i estan tocats igual (amb més o menys fortuna, depenent del dia, clar...).
Aquests son els 31 instruments diferents que ha fet servir per gravar aquest disc: Veu, harmònica cromàtica, 2 harmòniques de blues, turuta, flauta travessera, fiu, xiulet de llengua, pitu-trompeta, guitarra espanyola, guitarra elèctrica de mitja caixa (Gretsch), banjo de 6 cordes, 2 tubs de fer trons, pal de pluja gegant, pandero de fer onades, djembé, quijada, darbouka, agogo triple, 2 botzines petites, 2 cortines metàl-liques, velcro gros, 2 botzines grosses, gong, bombo (amb doble-pedal), caixa, paella, clave, xarles, esquellot, pandereta i 11 campanes diferents.
Al disc hi trobareu la primera cançó amb lletra que va fer el Pau (fa 16 anys): “Manolo l'ermità”. I també la tercera: “Jordiman”. La més recent del disc és “Anna” (la va acabar al Gener del 2012).
Aquestes 12 cançons han nascut bàsicament al Castell de Calafell i també en altres llocs habituals com la platja d'aquest poble, el Castell de Castellet, el bosc de Fandorta, l'ermita de Porrera, la “Furgobruta” (la seva vella “furgoneta”) i en qualsevol altre lloc que hagi anat i que li hagi transmés les sensacions oposades a les que li genera un polígon industrial. Gairebé sempre hi ha anat de nit i sol, amb la motxil-la, la guitarra i els cigarrus sense lletres.

DISSENY DE LES TAPES (i la web):
Idea: Pau Saura.
Son pare (Àngel Saura) ha fet tots els dibuixos de les tapes i dels vídeos (el de la portada de la Terra i el globus l'han fet a mitges).
La Mo Espasa ha fet tota la resta de la feina (coloració, gràfiques, enquadernació, etc...). Us recomanem la seva web: www.moespasa.blogspot.com
Aquesta web (www.pausaura.com) ha estat construïda per en Santi Urbano.
En Lluís Camell ha fet el muntatge dels vídeos de les cançons del disc que trobem a la web (i al Youtube).

Discgratix